Verkkokauppa yritykselle

Oikeaan myyntiin tarkoitettu Woocommerce-verkkokauppa yrityksellesi

Tarjoamme voittavan verkkokauppa-paketin

Woocommerce-verkkokauppa yrityksellesi asiantuntijan toteuttamana

Perusta menestyvä verkkokauppa

Haluamme auttaa sinua menestymään verkkokauppiaana tarjoamalla sinulle kunnon työkalut ja tekniset edellytykset kovaan myyntitulokseen. Parhaimmillaan verkkokauppa on tuloksentekokone kokonaisuudessa, jossa asiakkaat hankitaan ”automaattisesti” dynaamisella mainonnalla, koukutetaan mahtavalla sisällöllä kaupassa, ja kaupan jälkeen vielä syötetään takaisin suppiloon seuraavan ostoksen suuntaan.

Kotisivut yritykselle - kotihuomiselle.fi
Kotisivut yritykselle - muuta kävijät ostajiksi

Verkkokauppa yrityksellesi vähällä vaivalla

Rakennamme jokaisen verkkokaupan räätälöiden juuri omaa liiketoimintaasi tukemaan – yksikään yritys / yrittäjä / asiakaskunta ei ole identtinen, ja siten myös tehokas verkkokauppa on suunniteltu ja toteutettu yksilönä.

”Kotisivut Viikossa” viittaa nopeaan toteutukseen, joka onkin vahvuutemme. Toimimme ketterästi ja aikaa haaskaamatta, silti panostaen laadukkaaseen ja uniikkiin lopputulokseen. Verkkokauppaprojekti on kuitenkin harvoin syytä typistää viikkoon – realistinen aika-arvio on 3-4 viikkoa.

Esimerkkejä toteutuksista

Verkkokauppapaketti

Tehokkaampaa myyntiä verkossa
2899 alkaen (alv 0%)
 • Visuaalinen ilme ja käyttöliittymä
 • Tekninen toteutus (Woocommerce)
 • Muutaman tuotteen lisääminen
  (tai kaikki massana)
 • Maksutapojen integrointi
  (esim. Paytrail, VismaPay, Checkout)
 • Toimitustapojen integrointi
  (esim. Shipit)
 • Analytiikka (Google Analytics)
 • Tekninen nopeusoptimointi
 • Tekninen hakukoneoptimointi
 • Avaimet käteen -palvelu

Oikeat työkalut auttavat onnistumaan verkkokauppiaana

Maksutavat

Suomalaiset tahtovat maksaa verkkopankilla - tämä erottaa meidät muusta maailmasta, jossa maksetaan ylivoimaisesti eniten luottokortilla. Maksunvälittäjäksi kannattaa valita VismaPay, Paytrail tai Checkout.

Toimitustavat

Verkkokauppaan voidaan asettaa pelkät toimitushinnat - tai sitten voidaan integroida suoraan Postiin ja Matkahuoltoon, jolloin lähetysasiakirjat hoituvat napin painalluksella! Kaikista vaivattomin tapa aloittaa on tehdä vain yksi, kaikenkattava sopimus Shipitin kanssa.

Hakukoneoptimointi

Hakukonelöydettävyys on verkkokaupalle elintärkeää - muutoin joudut maksamaan kaikesta liikenteestä katetta syövää mainosbudjettia. Tekninen hakukoneoptimointi hoidetaan harkituilla, dynaamisilla meta-tiedoilla sekä järjestämällä tuotteiden Schema.org -tiedot kuntoon.

Analytiikka

Jotta tiedät mitä sivustollasi tapahtuu, tarvitset toimivan analytiikan - integroimme Google Analyticsin kunnolla verkkokauppaan, jolloin näet Analyticsista esim. tuotteissa vierailut, ostoskoriin lisäykset, kaupat ja konversiot miltei livenä!

Pyydä tarjous verkkokaupasta

Rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä 🙂  – vastaan vuorokauden sisään

Kotisivujen hintalaskuri

0,00 €

Toimialaratkaisut

Yhteystiedot