Kotisivut Sähkönumerot.fi -integraatiolla

Kauniit WordPress-kotisivut automaattisella tai manuaalisella integraatiolla Sähkönumerot.fi sähkötuotteiden tietojärjestelmään.

Sähkötuotetietojen hallinta helpoksi

Hinta alk. 2499€

Tuotekatalogi nätisti esillä

Ajan tasalla integroimalla

Miksi ylläpitää tuotetietoja useassa järjestelmässä? Sähkötuotteisiin liittyy paljon teknistä tietoa ja yksityiskohtia, jotka on oltava oikein ja ajan tasalla. Lisäksi tuotteet halutaan esittää visuaalisesti houkuttelevalla ja helposti löydettävällä tavalla. Siksi kannattaa integroida jo olemassa olevat tuotetietonne kotisivuihin, ja tuoda tuotetiedot Sähkönumerot.fi -palvelun rajapinnan kautta suoraan yrityksenne WordPress-kotisivuille. Integraatio ja tuotteiden esittelytapa on täysin räätälöitävissä yrityksenne tarpeisiin.

Kamicin tuotteet automaattisesti esillä

Asiakascase

Toteutin Kamic Installationille kotisivut sekä niiden osana myös liiketoiminnalle tärkeän integraation Sähkönumerot.fi -paveluun. Integraation myötä yrityksen tuotteet tuodaan automaattisesti Sähkönumerot.fi -palvelusta ja poistaa siten kahden tuotekatalogin ylläpidon tarvetta. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa yrityksen asiakkaiden hakea tuotteita avainsanojen ja kategorioinnin avulla miltei tuhannen tuotteen valikoimasta.

STK-liiton blogikirjoitus aiheesta