Uniikit kotisivut viivyttelemättä

Kotisivut yritykselle

Pyydä tarjous - vastaus 3h sisään
Kotisivuista liiketoiminnan tehostajaksi

Uudet kotisivut nopeasti

Ei tarvitse viivytellä kotisivuprojektia ensi kesän keskiviikkoon asti, kun ne voisi julkaista jo kahden viikon päästä.

Kotisivut ovat keskeinen osa brändikuvaa sekä yrityksen myyntiä ja asiakaspalvelua – monesti jopa tärkein kanava liiketoiminnalle. Siksi tarvitset pätevän kotisivusuunnittelijan joka ottaa työnsä ja asiakkaansa tosissaan. Kotisivut Viikossa -palvelun kautta taion suunnitelmistasi toimivan ja hyvännäköisen sivuston.

Laadukkaat, räätälöidyt kotisivut joiden tarkoituksena on lisätä myyntiäsi ja säästää aikaasi.

Olen kokenut porvoolainen kotisivusuunnittelija. Rakennan uniikkeja, responsiivisia WordPress -kotisivuja, jotka auttavat yrittäjiä kohottamalla niiden ”online presenceä” uudelle tasolle. Kotisivuja tulisi ajatella asiakashankinnan välineenä, sillä useimpien asiakkaiden ensikontakti yritykseen tapahtuu verkossa, ja tänä päivänä useimmiten mobiililaitteella.

Tarvitset kumppaniksi kokeneen, luovasti ajattelevan ja asiakkaistaan välittävän kotisivusuunnittelijan.

Responsiivisesta WordPress-suunnittelusta on yli 5 vuoden kokemus, johon mahtuu monentyyppistä sivustoa ja ominaisuutta. Rakastan haasteita ja pidän koko ajan osaamisen yllä oppimalla aktiivisesti uusia tekniikoita, ja käyttämällä uusimpia työkaluja. Jos epäilet että sivustoprojektisi on haastavampaa sorttia, ota yhteyttä suoraan esim. sähköpostitse tai sivuston chatilla, niin keskustellaan siitä, miten se kannattaisi lähteä toteuttamaan!

Kotisivusuunnittelun prosessi

Tilaus ja toiveet

Ota meihin yhteyttä, ja kerro vähän yrityksestäsi, ideastasi ja tavoitteesi kotisivujen suhteen. Lähetä meille tekstit, logot, kuvat ja yhteystiedot mitä sivuille tulisi laittaa, ja vaikka osoite jollekin sivulle, jonka tyylistä pidät.

Suunnittelu ja luonnos

Suunnittelemme enismmäistä ja toistakin vedosta kotisivujen ulkoasuun ja asetteluun, ja pääset antamaan omat kommentit ja mielipiteet, joiden pohjalta tehdään tarvittavat muutokset.

Viimeistely ja asennus

Tässä vaiheessa asennamme valmiit sivut oikeaan osoitteeseen, tehdään viimeistelyjä ja hienosäätöä, sekä saat tunnukset hallintapaneeliin, sekä ohjeita sähköpostien käyttämiseen.

Julkaisu ja ylläpito

Voit nyt nauttia uusien sivujen tuomasta asiakasvirrasta! Pidämme sinusta huolta myös laskun lähettämisen jälkeen: tule ylläpitoasiakkaaksemme, niin sivusi varmuuskopioidaan ja päivitetään automaattisesti!

Ota yhteyttä

 • Frontcode Oy
  2799941-6
 • Robin Flykt
  Yrittäjä
 • 044 3598890
  robin@frontcode.fi
 • Tavoitettavissa:
  Ma – Pe 9-19
  La – Su 11-16

Pyydä tarjous tai tilaa kotisivut

Ota yhteyttä tarjouspyynnön tai tilauksen merkeissä heti, niin teen kirjallisen tarjouksen sähköpostitse tai sovitaan tapaaminen.