Kotisivut yritykselle — jopa viikossa

WordPress-kotisivut yrityksellesi ammattitaidolla ja nörtin innolla

Mitä hyvä sivusto aiheuttaa...

Hyvät kotisivut ovat hyödyksi yrityksellesi

Enemmän kauppaa!

WordPress-kotisivut yrityksellesi nopeasti

Meiltä optimoidut WordPress-kotisivut yrityksellesi

Kotisivusi näyttävät hyvältä

Sivustosi ulkonäkö on todella tärkeä, jopa ratkaiseva tekijä potentiaalisen asiakkaan ostopäätöksessä. Hyvännäköinen, yhtenäinen brändi on tärkein luotettavuustekijä, varsinkin uuden asiakkaan silmissä. Suunnittelemme kotisivut yrityksellesi tyylikkääksi kokonaisuudeksi kaikilla päätelaitteilla – täysin uniikiksi.

Hinta alk. 1199€
Kotisivut yritykselle - kotihuomiselle.fi
Kotisivut yritykselle - muuta kävijät ostajiksi

Kävijät muuttuvat ostajiksi

Jokaisella sivustolla tulee olla tavoite, joka täyttyy tehokkaimmin optimoimalla sitä varten. Tähän liittyy sivuston ulkoasu, toimivuus, tekninen kokoonpano sekä mahdollisimman hyvin suunniteltu polku, joka vie kävijää kohti asiakkuutta.

Googlekin innostuu kotisivuistasi

Sijoituksesi Googlessa on suuressa roolissa asiakashankintahintasi muodostumisessa. Googlen painopiste siirtyy jatkuvasti enemmän arvostamaan käyttäjäystävällisyyttä, nopeutta, selkeyttä ja käyttäjiä palvelevaa tietoa. Enää ei riitä että ollaan olemassa, vaan pitää osata tarjota huikea käyttökokemus.

Kotisivut yritykselle - sijoitu hakutuloksissa

— Selkeä hinnoittelu — Nopea toimitus — Optimoitu sivusto

Lisää asiakkaita - parempia liidejä

Myönnetään ääneen, kotisivujesi tarkoitus on lisätä myyntiä. Mielellään paljon. Näin ollen tämä on tärkeimpiä lähtökohtia uusien kotisivujesi suunnittelussa ja toteutuksessa. Mikä uppoaa juuri sinun asiakaskuntaasi?

Näyttää hyvältä joka laitteella

Suurin osa liikenteestä tapahtuu muilla laitteilla kuin tietokoneilla. Vuonna 2021 tärkeimmät asiakaskontaktit selailevat sivujasi pienellä näytöllä, jolloin sivut kannattaa suunnitella jopa ensisijaisesti puhelimia ja tabletteja varten.

Ole uniikki - ei valmispohjia

Käytämme monta työkalua jotka säästävät meiltä ja sinultakin aikaa - niihin ei tosin kuulu valmispohjien väkisinvääntö tarpeisiisi, eikä tarpeidesi väkisinvääntö valmispohjiin. Meillä saat olla uniikki!

Pystyt itsekin päivittämään sivuja

Jätämme helppokäyttöiset työkalut ulottuvillesi, sekä koulutamme niiden käyttöön. Näin pystyt itse hallinnoimaan tekstejä, kuvia sekä yhteystietoja.

Millaiset ovat hyvät kotisivut?

Kotisivut yrityksen persoonan välittäjänä

Yrityksen kotisivut ovat sekä yrityksen persoonan, eli brändin, jatke, että monelle tulevalle asiakkaalle ensimmäinen kosketuspinta yrityksesi toimintaan. Hyvät kotisivut ovat siis sellaiset, jotka peilaavat yrityksesi palveluita, tuotteita ja brändiä.

Yrityksen some-kanavien lisäksi kotisivut saattavat monessa tapauksessa olla jopa ainoa kontakti asiakkaan ja yrityksesi välillä, jolloin kotisivujen tulisi luonnollisesti vastata mahdollisimman tarkkaan tarjoamaasi sekä asiakkaiden tarpeisiin.

Hyvät kotisivut toimivat erinomaisesti

Asiakkaasi haluavat asioida vaivattomasti ja löytää etsimäänsä nopeasti. Myös Google palkitsee helppokäyttöisyydestä, sillä sivuston käytettävyys ja sen kautta kävijäiden viihtyminen siellä on yksi tekijä Googlen kriteereissä sen sijoittaessa sinut kilpaiijoiden kanssa samaan hakutulokseen.

Kotisivujesi toimivuus erikokoisilla päätelaitteilla on kehittynyt melko nopeasti yhdeksi tärkeimmistä kriteereistä hyvissä kotisivuissa. Tänä vuonna jo reilusti yli 50% nettiliikenteestä tapahtuu puhelimella (lähde).

Yrityksen kotisivuille Google on elintärkeä

Googlen dominoiva asema on ollut fakta jo yli vuosikymmenen, ja tänä vuonna sen markkinaosuus on jo +92% (lähde). Tämän seurauksena Googlen työkalujen käyttö ja sitä varten optimointi ei voi olla ”kiva lisä”, vaan on elintärkeä osa varteenotettavan yrityksen kotisivujen toiminnassa. 

Kerromme mielellämme lisää, kuinka luomme sinunkin yrityksellesi erinomaiset kotisivut.

Itsekin muokattavat kotisivut yritykselle

Filosofiaamme kuuluu, että kotisivut ovat helppokäyttöisiä, jotta pystyt halutessasi itsekin muokkaamaan tietoja, vaihtamaan kuvia ja päivittämään tuotetietoja maksamatta siitä ulkopuolisille.

Meidän toive on, että asiakkaana HALUAT käyttää palveluitamme myös jatkossa – mutta ei sen takia, että sinulle rakentamamme järjestelmä olisi liian vaikea käyttää itse.

Siksi käytämme sivustoa rakentaessa yleensä Elementor-sivurakentajaa – se tuo sinulle kustannustehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä (eli saat enemmän vastinetta rahallesi!). Näin yrityksesi kotisivut pysyvät myös paremmin ajan tasalla, kun niiden päivittäminen on vaivatonta.

Kotisivut yritykselle jopa viikossa

Onko yrityksesi kotisivuilla tiukka aikataulu? Jos tarvitset uudet kotisivusi tiettyyn päivämäärään mennessä, kerro meille aikataulutoiveestasi niin ratkaistaan kokonaisuus puolestasi.