Tehokas Woocommerce -verkkokauppa yrityksellesi

Perusta menestyvä verkkokauppa

Haluan auttaa sinua menestymään verkkokauppiaana tarjoamalla sinulle kunnon työkalut ja tekniset edellytykset kovaan myyntitulokseen. Parhaimmillaan verkkokauppa on tuloksentekokone kokonaisuudessa, jossa asiakkaat hankitaan ”automaattisesti” dynaamisella mainonnalla, koukutetaan mahtavalla sisällöllä kaupassa, ja kaupan jälkeen vielä syötetään takaisin suppiloon seuraavan ostoksen suuntaan.

Mitä Kotisivut Viikossa tarjoaa?

Rakennan jokaisen verkkokaupan räätälöiden juuri omaa liiketoimintaasi tukemaan – yksikään yritys / yrittäjä / asiakaskunta ei ole identtinen, ja siten myös tehokas verkkokauppa on suunniteltu ja toteutettu yksilönä.

”Kotisivut Viikossa” viittaa nopeaan toteutukseen, joka onkin vahvuuteni. Toimin ketterästi ja aikaa haaskaamatta, silti panostaen laadukaaseen ja uniikkiin lopputulokseen. Verkkokauppaprojekti on kuitenkin harvoin syytä typistää viikkoon – realistinen aika-arvio on 3-4 viikkoa.

Pari aiempaa työtä

Oikeat työkalut auttavat onnistumaan verkkokauppiaana

Maksutavat

Suomalaiset tahtovat maksaa verkkopankilla - tämä erottaa meidät muusta maailmasta, jossa maksetaan ylivoimaisesti eniten luottokortilla. Maksunvälittäjäksi kannattaa valita Bambora, Paytrail tai Checkout.

Toimitustavat

Verkkokauppaan voidaan asettaa pelkät toimitushinnat - tai sitten voidaan integroida suoraan Postiin ja Matkahuoltoon, jolloin lähetysasiakirjat hoituvat napin painalluksella! Kaikista vaivattomin tapa aloittaa on tehdä vain yksi, kaikenkattava sopimus Pakettikaupan kanssa.

Hakukoneoptimointi

Hakukonelöydettävyys on verkkokaupalle elintärkeää - muutoin joudut maksamaan kaikesta liikenteestä katetta syövää mainosbudjettia. Tekninen hakukoneoptimointi hoidetaan harkituilla, dynaamisilla meta-tiedoilla sekä järjestämällä tuotteiden Schema.org -tiedot kuntoon.

Analytiikka

Jotta tiedät mitä sivustollasi tapahtuu, tarvitset toimivan analytiikan - integroimme Google Analyticsin kunnolla verkkokauppaan, jolloin näet Analyticsista esim. tuotteissa vierailut, ostoskoriin lisäykset, kaupat ja konversiot miltei livenä!

Hinnoittelu

Hinta sijoittuu tyypillisesti välille

1699€ - 3499€

Huolellisen alkukartoituksen avulla pystyn antamaan pitävän hinnan jo etukäteen. 

Tarjouspyyntö

Rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä 🙂 - vastaan vuorokauden sisään

Jätä meille yhteystietosi

niin sivusi voivat olla netissä jo ensi viikon loppuun mennessä