Verkkokauppa viikossa - 1999€

Nyt on ahdettu tuhti annos hyötyä ja sisältöä yhteen verkkokauppapakettiin!

Jopa viikossa valmis verkkokauppa täysin räätälöitynä, liiketoimintasi erityistarpeet huomioiden!

Takkuaako kivijalkamyynti? Lisäkasvua verkkokaupasta?

Vastaus on nopeasti koottava verkkokauppakokonaisuus, jossa haasteet ja kynnykset on poistettu, mutta verkkokauppasi yksilöllisyys ja pitkäikäisyys ei kärsi.

Toteutamme verkkokauppasi kokonaan etänä, hoitaen alku- ja loppupalaverit netin välityksellä. Näin ei pääse syntymään turhaa altistusta viruksille ja taudeille!

Tärkeimmät hyödyt:

Nopeasti myynti käyntiin

Toimitamme valmiin verkkokauppasi jopa viikossa, ja pääset aloittamaan verkkomyynnin.

Räätälöity ulkoasu ja ratkaisu

Nopeasta toimituksesta huolimatta ulkoasu suunnitellaan yrityksesi identiteetin mukaan - ei valmispohjia, eikä pelkoa että naapurin kauppa on identtinen.

Lisäksi kokonaisratkaisu voidaan räätälöidä tarpeisiisi - oletko esim. kotiinkuljetettua lounasta myyvä ravintola, käsitöitä kauppaava taituri tai fanituotteita / lippuja myyvä artisti? Ratkaisuja löytyy alalle kuin alalle, kysy lisää ottamalla yhteyttä!

Hommat mietitty valmiiksi

Verkkokauppa Viikossa -tuotteeseen kuuluu valmiiksi mietityt ratkaisut maksu- ja toimitustavoille, sekä mm. toimitusehdoille valmis pohja.

Selkeä hinnoittelu

Hinnoittelu 1999€ + alv 24% / toteutettu verkkokauppa. Tämä hinta pätee useimpiin tapauksiin, tämän päälle ainoastaan mahdolliset lisäominaisuudet.

Ei tarvitse maksaa kaikkea heti!

Vain 50% maksetaan nyt, loput 50% vasta 60 päivän päästä!

Saat myös nämä hyödyt:

Toimivat maksutavat

Verkkopankki- ja luottokorttimaksut verkkokauppaasi esim. Bamboralta, sopimuksen saat kuntoon muutamassa päivässä. Saatavana kuukausimaksuton sopimus!

Toimitustavat vaivattomasti

Toteutamme kiinteähintaiset toimitustavat noutopistehaulla (Matkahuolto / Posti), tai voit solmia sopimuksen Pakettikaupan kanssa joka tarjoaa edullisen kokonaisratkaisun (edullinen kuljetussopimus Matkahuolto/Posti, osoitelapun tulostus ...)

Hakukoneystävällinen

Verkkokaupasta tehdään alusta asti hakukoneystävällinen teknisin toimenpitein. Metaotsikot ja -tekstit generoituvat automaattisesti - eli sinun ei tarvitse välttämättä edes tietää, mitä ne tarkoittavat! Saat myös tuotteillesi kunnolliset schema-tiedot, jotka mahdollistavat hinnan ja saatavuuden näkymisen Google-tuloksissa (erinomainen lisä!).

Pitkäikäinen verkkokauppa kannattaa

Kokonairatkaisuna verkkokauppa toteutetaan sellaiseksi, että se tukee mahdollisimman hyvin myyntiäsi jopa vuosia eteenpäin!

Sparraus verkkokauppiaaksi

Mietityttääkö jokin verkkokauppiaaksi ryhtymisessä? Onko jokin palikka vielä ratkaisematta? Mietitään yhdessä - itselläni on kokemusta sekä verkkokauppiaana että teknisistä toteutuksista. Aina löytyy ratkaisu!

Nopeus ja responsiivisuus

Uusi verkkokauppasi on suunniteltu toimimaan täydellisesti mobiilissa - jossa nykyään valtaosa kaupoista tapahtuu! Lisäksi verkkokauppasi nopeusoptimoidaan alusta alkaen - verkkomyynnissä hitaus merkitsee kaupan menetystä!

"Soveltuuko tämä juuri minun yritykselleni?"

Tämä ratkaisu on soveltuva varsin laajalle skaalalle pk-yrityksiä. Ratkaisu soveltuu sellaisenaan yritykselle, jonka tuotteiden ostaminen on mutkatonta (ei vaadi esim. usean osa-alueen räätälöintiä tai hintalaskentaprosessia loppuasiakkaalle). Soveltuu esimerkiksi ravintolalle, elintarvikeyritykselle, jälleenmyyjälle, lahjakorttimyyntiin, käsitöille, luksustuotteille … eli aikalailla mitä ikinä keksitkään!

Onko tuotteideni määrällä merkitystä?

On ja ei. Pakettiin kuuluu 5 tuotteen lisäys verkkokauppaan, ja loput pystyt kätevästi lisäämään itse. Huomioi kuitenkin, että suuri määrä tuotteita ja tuoteryhmiä yleensä vaatii edistyneempää haku- ja navigointitoimintoa, kuin mitä tähän pakettiin kuuluu.

Kurkista demokauppaan

Oheisessa kuvassa sekä linkistä voit tutustua demoon, jonka rakensin 5 päivässä täysin tyhjästä. Tämä toimii esimerkkinä siitä, minkätyyppistä lopputulosta voit verkkokaupaltasi odottaa. Demo on rakennettu demosisällölle, ja suunnittelu on 100% uniikki. Voit vapaasti myös ammentaa demosta ideoita omaan kauppaasi.

Huom. demokauppa toimii mallina visuaaliselle ja toiminnalliselle toteutukselle. Demoon ei ole tehty hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä.

Mitä tämä maksaa?

Selkeä ja edullinen hinnoittelu

1999€

Hintaan lisätään arvonlisävero 24%. Mahdolliset yksilölliset lisäominaisuudet voivat nostaa hintaa.
Jatkuvat kustannukset koostuvat verkkotunnuksesta (10€ / vuosi) sekä webhotellista (10-20€ / kk)

Ota yhteyttä heti 🙂

Robin Flykt

Yrittäjä / Senior WordPress Developer
044 359 8890
robin@frontcode.fi

Voit ottaa yhteyttä myös täällä:

Frontcode Oy
2799941-6

Toimipaikka: Porvoo
Palvelualue: Koko Suomi

Nopea yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jätä meille yhteystietosi

niin sivusi voivat olla netissä jo ensi viikon loppuun mennessä